Bemutatkozás

Tisztelt Leendő Megrendelőnk!

Cégünk mint családi vállalkozás 2011 óta folyamatosan, kiváló szakképzettségű, megbízható csapattal valósítja meg a lakossági igényeknek megfelelően lakások, családi házak, irodák, üzlethelyiségek, bel- és kültéri felületek felújítását.

Munkánk során a Megrendelő igénye ötvöződik a kreatív megoldásokkal és minőségi kivitelezéssel, valamint nagy figyelmet fordítunk a határidők pontos betartására.

Az előírt és a megrendelők által elvárt pontos minőségi és megbízhatósági követelményeknek mindenkor megfelelünk, továbbá 100%-os garanciát adunk minden általunk végzett munkára. Emellett díjmentes tanácsadással, ötletekkel, felméréssel és árajánlattal segítünk a döntéshozatalban.

Célunk a Megrendelőink teljes mértékű elégedettsége, a minőség elérhetővé tétele mindenki számára, amelyet számtalan referenciával támasztunk alá.

Munkát vállalunk magán személyeknek, vállalkozóknak, belső építészeknek, tervezőknek valamint designer stúdióknak egyaránt.A közös munkánk folyamata:


Miután Ön ingyenes helyszíni felmérést kér - amelyet weboldalunkon és telefonon keresztül is megtehet - megbeszélünk egy Ön számára ideális időpontot a személyes találkozóra.

A kiszállásunk alkalmával átbeszéljük Önnel a teendők listáját, az igényeket, és felmérjük a felújítandó helységeket.

A helyszíni felmérés alapján elkészítjük teljes körű, részletes ajánlatunkat, melyet e-mailben megküldünk Önnek.

Az ajánlattal kapcsolatosan esetlegesen felmerült kérdéseket Önnel közösen átbeszéljük, szükség esetén az ajánlatot módosítjuk.

Az ajánlat elfogadását követően elkészítjük és aláírásra kerül a Vállalkozási Szerződés.

A munkálatokat a megbeszélt időpontban megkezdjük, a felújítási munkálatok kivitelezésével a megbeszélt ütemezésben haladunk, melyet Ön folyamatosan tud ellenőrizni.

A munkálatok befejeztével átadjuk Önnek a felújításra került lakást, házat, irodát vagy üzlethelyiséget.


üdvözlettel,

Halász testvérek

Ajánlatkérés

 1. Vegye fel velünk a kapcsolatot és küldje el üzenetét az alábbi űrlap kitöltésével!

 2. Név(*)
  Kötelező megadni!
 3. Telefon
  Invalid Input
 4. E-mail cím(*)
  Kötelező megadni!
 5. Üzenet(*)
  Kötelező megadni!
 6. (*)
  Kérjük olvassa el és fogadja el az Adatvédelmi Szabályzatot.